Att jämföra alternativ innan man väljer sig är i regel en smart strategi. Du skulle ju till exempel inte köpa det allra första hus som du ser när du letar efter bostad. Istället skulle du vilja se flera olika villor och ställa dessa mot varandra innan du fattar ett beslut. På samma sätt kan Företagsfinanser hjälpa dig att jämföra lån på ett snabbt och enkelt sätt. För innan du bestämmer dig för att teckna företagskredit hos en viss långivare behöver du känna till vilka alternativ som finns. Först då kan du sondera terrängen i jakt på de bästa räntorna och lånevillkoren samt de lägsta avgifterna.

Problemet är dock att det finns en uppsjö av långivare på marknaden. Därför kan det vara svårt att hitta det rätta för just ditt företags behov. Men det är här som Företagsfinanser kommer in i bilden. Det är en jämförelsesajt som hjälper dig att jämföra företagskredit från flera olika långivare på en och samma gång.

Det finns flera fördelar med att jämföra företagslån från flera långivare via en jämförelsesajt som denna:

  • Det blir enklare att ställa långivarna och deras respektive produkter mot väggen.
  • Du kan fatta ett mer välgrundat beslut om du har lite mer kött på benen.
  • Du slipper överösas av information eller behöva söka dig till information om villkor hos varje enskild långivares webbplats.
  • Ökad konkurrens innebär prispress.

Så kan Företagsfinanser hjälpa dig till bättre villkor

Jämförelsesajter som Företagsfinanser betygsätter och rankar långivare utifrån ett antal olika kriterier. De hjälper dig att teckna företagslån med bättre villkor genom att förse dig med all information som krävs för att jämföra erbjudanden från olika långivare.

På deras webbplats kan du till exempel mata in önskat lånebelopp och lånetid och därefter få låneförslag. Du kan därmed luta dig tillbaka och låta dem göra grovjobbet. Dessutom kan du själv botanisera i deras lista med långivare som erbjuder företagskredit. Där kan du själv se vilket betyg de olika långivarna får av Företagsfinanser samt vilka villkor de har för sina lån. Du kan med hjälp av denna information sålla bort de alternativ som inte tilltalar dig – svårare behöver det inte vara att hitta rätt lån!